Μουσικής Προπαιδείας

Ακόμη και 6 μήνες στην ηλικία του παιδιού , κάνουν διαφορά!

Για την ηλικία των 3 έως 5 ετών. Τότε που ευαισθητοποιείται το "λογισμικό" τους

Από τα 3 έτη της ζωής , μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής. Να αποκτήσουν μουσική παιδεία και να αρχίσουν να εξοικειώνονται με τις μουσικές έννοιες.

Θυμηθείτε πόσο χαίρεστε κάθε φορά που λένε μια καινούρια λέξη, μαθαίνουν ένα νέο παιχνίδι. Φαντασθείτε να τραγουδούν , να χορεύουν ρυθμικά,  να αισθάνονται την μουσική.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους η ηλικία μέχρι τα 5 τους είναι πολύ σημαντική. Όσο νωρίτερα ξεκινήσουν  την  επαφή τους με την μουσική τόσο ευκολότερα καταγράφεται μέσα τους , ώστε μεγαλώνοντας να τους γίνεται βίωμα  και να  βγαίνει με φυσικό τρόπο. 

Μαθαίνουν να την αφουγκράζονται.

Είναι κάτι που τους προσφέρει ασφάλεια, ικανοποίηση και ηρεμία.

Και κάτι παραπάνω: είναι ένα σημαντικότατο ερέθισμα που τα βοηθά να προχωρήσουν με μεγαλύτερη άνεση και ταχύτητα από το ένα στάδιο ανάπτυξης , στο επόμενο. 

Πού και πώς γίνεται το μάθημα.

Το μάθημα γίνεται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί 60 λεπτά.

Η τάξη μας διαμορφώνεται ειδικά για τις ανάγκες των ευαίσθητων αυτών ηλικιών, με χαρούμενα και ζωηρά χρώματα. Το  Πιάνο . φλογέρα και  κρουστά   είναι τα εργαλεία μας , σ' αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Τα υλικά και τα μουσικά παιχνίδια που χρησιμοποιούνται είναι μαλακά, υποαλλεργικά και στόχο έχουν να εξάψουν τη φαντασία και να επιστρατεύσουν όλες τις αισθήσεις των λιλιπούτειων μαθητών μας.

Το προσωπικό μας , είναι καθηγήτριες μουσικής με ειδίκευση στην Προσχολική Αγωγή .

Ας μη ξεχνάμε: η μουσική είναι πηγή χαράς.

 Δοκιμαστικά μαθήματα για μια συναρπαστική μουσική εμπειρία.

Στις αρχές κάθε μήνα το Ωδείο Μ. Συκάκη καλωσορίζει τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους σε δοκιμαστικά δωρεάν μαθήματα Μουσικής Προπαιδείας, με μοναδική προϋπόθεση να τηλεφωνήσετε στην γραμματεία, ( 2531025289 )  για να ενημερωθείτε για τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων.

Σημαντικό : Τα μαθήματα γίνονται με την επίβλεψη και συνεργασία της ψυχολόγου του Ωδείου κ. Χριστίνας Συκάκη ώστε τα παιδιά να εντάσονται στον υπέροχο κόσμο της μουσικής με τις καλύτερες εμπειρίες και προϋποθέσεις.

 Δίδακτρα 25 € το μήνα

 

                                    propaideia.jpg

 

 

 

Sky Vegas review bettingy.com/sky-vegas-casino read at bettingy.com

Θα μας βρείτε: