Μουσικοκινητική Αγωγή

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εντυπώσουν τον ρυθμό. Όχι οποιοδήποτε ρυθμό. Αυτο το ρυθμό που θα τους οδηγήσει ομαλά και στοχευμένα την επόμενη χρονιά,

να κρατήσουν και να προχωρήσουν στην εκμάθηση οποιουδήποτε μουσικού οργάνου.

Για την ηλικία των  6 ετών. Τότε που οι νότες μαθαίνονται σαν λέξεις και οι μουσικοί  ήχοι αναγνωρίζονται αβίαστα.

Η γνώση και η μάθηση μέσα από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση είναι ο στόχος του τμήματος αυτού.

Τα παιδιά απορροφούν σαν σφουγγάρια καθετί καινούριο, αρκεί να τους το διδάξουμε με φυσικό τρόπο, σαν παιχνίδι.

Η μουσική επιστρατεύει τη φαντασία τους και αναπτύσσει την αίσθηση συγχρονισμού, τη μνήμη, τις οπτικές, ακουστικές και γλωσσικές δεξιότητές τους και καλλιεργεί την μαθηματική σκέψη,  μιας και η μουσική βασίζεται και σ’ αυτήν.

Μακροχρόνιες έρευνες έχουν καταδείξει ότι όλα τα παιδιά διαθέτουν μουσικότητα και ότι η ενασχόληση με τη μουσική σε όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη της νοημοσύνης, βελτιώνοντας τη σχολική απόδοση.

Τα παιδιά που μαθαίνουν μουσική, εντάσσονται στην κοινωνία αρμονικότερα από άλλα παιδιά. Οι μικρές μουσικές ομάδες αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη της κοινωνικότητας των μικρών  μαθητών.

Πού και πώς γίνεται το μάθημα.

Το μάθημα γίνεται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί 60 λεπτά.

Η τάξη μας διαμορφώνεται ειδικά για τις ανάγκες των ευαίσθητων αυτών ηλικιών, με χαρούμενα και ζωηρά χρώματα.

Η πρώτη τους επαφή με μουσικό όργανο γίνεται με μεταλλόφωνο και φλογέρα , ώστε να εξοικειωθούν  με την  έννοια της παρτιτούρας . Μαθαίνουν με έξυπνο τρόπο να παίζουν  παιδικά τραγουδάκια. Ταυτόχρονα εξασκούνται οι καρποί και τα δάχτυλα , αφομοιώνουν τον ρυθμό,  ώστε τελικά να προχωρήσουν στην συνέχεια με άνεση και ευελιξία στην εκμάθηση οποιουδήποτε μουσικού οργάνου.

Ας μη ξεχνάμε: η μουσική είναι πηγή χαράς ,έμπνευσης και φαντασίας .

 Δοκιμαστικά μαθήματα για μια συναρπαστική μουσική εμπειρία.

Στις αρχές κάθε μήνα το Ωδείο Μ. Συκάκη καλωσορίζει τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους σε δοκιμαστικά δωρεάν μαθήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής , με μοναδική προϋπόθεση να τηλεφωνήσετε στην γραμματεία, ( 2531025289 ) για να ενημερωθείτε για τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων

Δίδακτρα 25€ το μήνα

                                                mousikokinitiki.jpg

Sky Vegas review bettingy.com/sky-vegas-casino read at bettingy.com

Θα μας βρείτε: