Το Ωδείο μας

Το Ωδείο Μενέλαου Συκάκη αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ξεκίνησε σταδιακά το 1990 φέρνοντας επανάσταση στην μέχρι τότε παραδοσιακή εκπαίδευση του αρμονίου , επεκτάθηκε το 1994 σε Μουσική Σχολή και διεύρυνε τους ορίζοντες του, περικλείοντας όλο το φάσμα της μουσικής εκπαίδευσης το 1998 οπότε δημιουργήθηκε το Ωδείο.

Η μουσική εκπαίδευση στο Ωδείο Μενέλαου Συκάκη λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια με τις υψηλότερες προδιαγραφές . Το επίπεδο σπουδών του είναι πάντα υψηλό, αναγνωρίζεται σε Πανελλήνιο επίπεδο,  μαθητές του έχουν κερδίσει σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς και είναι αντάξιο των ικανοτήτων των καθηγητών και μαθητών, καθώς και της εμπιστοσύνης των γονιών. Γιατί τελικά...

η καλλιέργεια και η παιδεία των γονιών , οδηγούν στο Ωδείο Μενέλαου Συκάκη , για την καλλιέργεια και την παιδεία των παιδιών τους.

Εγκαταστάσεις:

Το Ωδείο Μενέλαου Συκάκη εδρεύει σε ιδιόκτητο κτήριο 300τ.μ. που φτιάχτηκε με ιδιαίτερη φροντίδα , ώστε να αποτελεί ένα ευχάριστο , φιλόξενο, ασφαλές , οικείο και άνετο περιβάλλον για τους μαθητές του.

Διαθέτει 11 αίθουσες διδασκαλίας , που είναι εξοπλισμένες με μουσικά όργανα , ηχητικά και οπτικά συστήματα, που διευκολύνουν την διδασκαλία των μαθημάτων, studio προβών και ηχογραφήσεων με κονσόλες και ηχητικό εξοπλισμό, αίθουσα συναυλιών χωρητικότητας περίπου 40 ατόμων . Έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την ηχομόνωση και ακουστική όλων των αιθουσών, ενώ το κτίριο διαθέτει διπλές εξόδους ανάγκης.

Στο Ωδείο Μενέλαου Συκάκη η κλασσική μουσική συναντά την μοντέρνα, η μοντέρνα συμπορεύεται με την λαϊκή και παραδοσιακή μουσική. Γιατί τελικά

Η Μ ο υ σ ι κ ή ε ί ν α ι μ ι α και ο στόχος μας είναι ένας :

Η χαρά που πρέπει να παίρνουμε από την καθημερινή μας επαφή με την μουσική.

 IMG_6453.JPG       Χωρίς1_τίτλο_Αντιγραφή_Αντιγραφή.png     

 IMG_6478.JPG       IMG_6459.JPG     

 IMG_6465.JPG       IMG_6470.JPG    

 IMG_6463.JPG        IMG_6464.JPG     

  IMG_6480.JPG        IMG_6467.JPG     

 IMG_6457.JPG        IMG_6056_Αντιγραφή_Αντιγραφή.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sky Vegas review bettingy.com/sky-vegas-casino read at bettingy.com

Θα μας βρείτε: