Μουσικές εκδηλώσεις-Παραστάσεις

Οι μουσικές εκδηλώσεις του Ωδείου Μ.Συκάκη πάντα ευχάριστες και πρωτότυπες,αποτελούν σημαντικό πολιτιστικό γεγονός.  Όλοι οι μαθητές του Ωδείου ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου σπουδών , έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν τουλάχιστον σε μια εκδήλωση του Ωδείου.

Σ' όλη την διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται συναυλίες τάξεων ανά καθηγητή και όργανο αλλά και με μουσικά σύνολα.  Με τις μαθητικές συναυλίες προσφέρονται κίνητρα για τη μεγιστοποίηση των προσπαθειών των σπουδαστών, εξοικείωση με το χώρο της σκηνής και επιβράβευση.

Η συμμετοχή των καθηγητών σε πολλές από αυτές , καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο των μουσικών τους σπουδών και αποτελεί άλλο ένα κίνητρο για τους μαθητές.  Συναυλίες κλασικής μουσικής, Rock, έντεχνης Ελληνικής και Ξένης μουσικής ,λαϊκής με αντίστοιχα αφιερώματα σε συνθέτες και εποχές υπηρετούν σταθερά την ποιότητα και την μουσική πολυμορφία.

Η Μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας γενικότερης εκπαίδευσης. Η ελεύθερη έκφραση επίσης. Όταν συναντούνται περισσότερες από μια τέχνες, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον.

 Οι εκδηλώσεις του Ωδείου κρύβουν πάντα μια ευχάριστη έκπληξη για το κοινό, είτε γίνονται στο μικρό και φιλικό χώρο του ωδείου, είτε σε μεγάλες αίθουσες.

                                            20130310223305-84-261-3343-6.jpg

 

Δευτέρα 16 Νοέβρη 2015

Το Ωδείο Μ.Συκάκη σε συνεργασία με το καφέ-μπαρ "8" χάρισαν στους παραβρισκόμενους

μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Συμμετείχαν επιλεκτικά κάποιοι από τους μαθητές του Ωδείου ( μετά από την σύμφωνη γνώμη των γονιών τους ) και οι καθηγητές του Ωδείου
κ. Λάρα Κελεσίδη ( πιάνο ) κ. Ιερωνύμου Σβετλάνα ( βιολί ) κ. Όλγα Συκάκη ( φλάουτο) κ. Σάκης Βργεμτζίδης ( πιάνο ) κ. Κώστας Πανδής ( κιθάρα ) κ. Μπάμπης Συκάκης ( κιθάρα ) . Ήταν μια ιδεα που υλοποιήθηκε με μεγάλη επιφύλαξη όπως τόνισε ο κ. Μενέλαος Συκάκης , γιατί ήταν έξω από τα συνήθη πλαίσια ακόμου και του δικού μας ωδείου που δεν διστάζει εύκολα να πραγματοποιεί καινοτόμες ιδέες. Το αποτέλεσμα όμως , η ενθουσιώδης υποδοχή από τους γονείς  αλλά και η ενθάρρυνση τους να  οργανώσουμε κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσουν κατάφεραν να διώξουν τις όποιες αμφιβολίες. Η βραδιά έκλεισε με τους ήχους του "imagine"  του  Jon Lenon το οποίο αφιερώθηκε σε ΟΛΑ τα θύματα των πολέμων και της τρομοκρατίας με την ευχή «απόψε να πετάξει κι από αυτή την αίθουσα ένα περιστέρι ΕΙΡΗΝΗΣ » όπως ανέφερε η κ. Όλγα Συκάκη. 
Sky Vegas review bettingy.com/sky-vegas-casino read at bettingy.com

Θα μας βρείτε: