Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου από το 2016 είναι η κ. Όλγα Συκάκη

Διπλωματούχος Φλάουτου με καθηγητή τον κ. Dieter Vogt, μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Αν. Μακεδονίας & Θράκης ως πρώτο φλάουτο, μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Κομοτηνής και μέλος του Septeto Φλάουτων του κ. Dieter Vogt . Εχει μετάσχει σε συναυλίες ως μέλος της ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Θεσ/νίκης.

Πτυχίο Φλάουτου με καθηγητή τον κ. DieterVogt 2004-2011, Πτυχίο Αρμονίας 2004-2011, Δίπλωμα Φλάουτου με καθηγητή τον κ. DieterVogt  2011-2013, Πτυχίο Αντίστιξης   2011-13, Πτυχίο Φούγκας 2013-15 με καθηγητή τον κ. Μπάμπη Κανά. 

 ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Καθηγήτρια Ανώτερων Θεωρητικών στο Ωδείο Μ. Συκάκη 2005-έως σήμερα [Θεωρίες-Υποχρεωτική Αρμονία,  Αρμονία και Ειδικό Αντίστιξης.]Στην αρχή επιμελήτρια Φλάουτου και μετά Καθηγήτρια Φλάουτου στο Ωδείο Μ. Συκάκη 2005-έως σήμερα ,Καθηγήτρια Φλάουτου στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής σαν αναπληρώτρια 2013-14,Καθηγήτρια φλάουτου στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης 2016 έως σήμερα. Πιάνο επιπέδου Ανωτέρας.  Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά. 

                                                                                                                                                                                                                                                            

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου από το 1994-2015 ήταν ο κ. Μπάμπης Κανάς.

Σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών με καθηγητές τον Μ. Παλλάντιο (Αρμονία), Ουρς Ρούτιμαν (φλάουτο), Γ. Παπαϊωάννου (Αντίστιξη, Φούγκα, Σύνθεση).Έχει να επιδείξει μεγάλο συνθετικό έργο : Σονάτες για πιάνο και φλάουτο, Εισαγωγή και παραλλαγές σε μια ελληνική μελωδία, το δωδεκάφθογγο σύστημα του Καρχαρία, Παρτίτα (παραγγελία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών),Το Πρελούδιο για πιάνο (βραβεύτηκε σε διαγωνισμό σύνθεσης στην μνήμη του Μιχ. Σβορώνου),Τέσσερις στροφές για σόλο φλάουτο(βραβεύτηκε στον διαγωνισμό σύνθεσης Στέγης Γραμμάτων και Καλών Τεχνών). Έργα του παρουσιάζονται συχνά στο Γ΄ Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και στο Μέγαρο
babis.png
Μουσικής Αθηνών. Περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο και
τα έργα του μπορείτε να βρείτε στο Λεξικό Ελλήνων Συνθετών της Α. Συμεωνίδου.

Ήταν μεγάλη τιμή για το Ωδείο μας που κοσμούσε τα πτυχία των μαθητών μας με την υπογραφή του , καθώς τυγχάνει τεράστια αναγνωρησημότητας στην Ελλάδα , στο εξωτερικό και φυσικά στο Υπουργείο Πολιτισμού. Την παρακαταθήκη που μας άφησε , θα διατηρήσει και θα συνεχίσει επάξια η μαθήτρια του...

 


.

Sky Vegas review bettingy.com/sky-vegas-casino read at bettingy.com

Θα μας βρείτε: